har fortfarande oinramade akvareller med eller utan
passpartout pris från 100:-
har brickor kvar,  pris rund MAGNOLIA 250:-
 och rektangulär 300:-
passa på! den senaste blev som jag tänkt! PRIS 300:-


pga coronaviruset kommer lekebergs konstrunda att ställas in!! även tivedsbygdens vårsalong ställs in och vårsalongen i karlskoga! mycket tråkigt!

Några brickor blev iallafall sålda i wadköping! fick åka hem med alla tavlor! så tråkigt!
men är fullt medveten om att det var en chansning att ställa ut just nu!! de besökare som tittade in, var iallafall glada att det fanns färglada målningar att titta på! nu gäller det att hålla sig inomhus, jag har gjort mitt för denna gång! kramar från Hjortstigen och var rädda om er!

har just nu utförsäljning av några tavlor, känns så tråkigt att jag inte fick sälja någon!! vet ju varför, men hyra, material, m.m. kostar ju iallafall, trots coronan! har målat ett par nya iallafall!
om ni är intresserade av någon tavla ring  0703069215! eller gå in och 
skriv på instagram eller facebook! har bestämt att vara med på konst på plank, som kommer att äga rum i mitten av augusti. men är det inte klart till 100%. vi får väl se vad som händer!! har precis bokat en utställning i knappfors! har inte ställt ut där tidigare, men ser fram emot vecka 29 då den kommer att äga rum! knappfors ligger granne med lunedet. så fin miljö, ja det ska bli spännande!! som vanligt i dessa tider gäller det att hålla avstånd och att använda handsprit. alltså göra allt för att vara på den säkra sidan.
välkomna till knappfors alltså!!!!
blev en lyckad utställning, sålde en hel del både tavlor inramade och oinramade, samt brickor och vykort!
nästa utställning är konst på plank i wadköping den 15-e och 16-e juli.
det gäller att vädret är fint, eftersom det är utomhus! håller tummarna! sedan kommer kristina bergenhem och jag vara i strömtorp sista helgen i september. hon med sina fina vävalster och jag med mina tavlor och brickor. kul att något händer! kommer eventuellt att ha några av mina tavlor på djurkliniken i karlskoga i september också.
har så många att det räcker till flera utställningar samtidigt!


2020 08 03
hälsningar lisbeth